Menu

GurmetLab (3/6)

10:35 - 11:05, sobota (23. květen)

ČT2

Mouka v akci. Zábavný pořad. Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik - vědecká cooking show. Naši kluci v praxi nejen v zasněžené pekárně (30 min)

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři! Nejen chlebem živ je člověk – zvláště, když ten z velkopekárny pár hodin po zakoupení zplesniví. Plané nadávání v pražských kavárnách však věci nezmění: je třeba vzít je do vlastních rukou. A při té příležitosti zjistit, že není nudle jako nudle, jaké jsou půvaby amylografické křivky a jak nahlas zvoní mouce hrana.

Další informace: skryté titulky

Další díl: 28. květen, 21:00
GurmetLab (4/6)

Žádné odpovídající pořady v nejbližší době :(

Volbě vyhovují v nejbližší době tyto pořady

Zvolte si některý z výše uvedených typů pořadu ku snazšímu hledání jehly v kupce sena.

» «