Menu

GurmetLab (4/6)

18:15 - 18:45, úterý (2. červen)

ČT2

Rande bez masa. Zábavný pořad. Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik - vědecká cooking show. Vařit pro vegetariány může být pěkný maso (30 min)

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři! Vařit pro vegetariány není žádný med, zvláště když si jídlo představujete jako maso s přílohou a neumíte vařit. S trochou vědeckého ducha lze však i tyto nesnáze překonat. Kromě toho se pak jeden dozví, jaký je rozdíl mezi sádrou a tofu, že kari není žádné karí a že i se zeleninou se dá dobře pařit.

Další informace: skryté titulky

Další díl: 4. červen, 21:00
GurmetLab (5/6)

Žádné odpovídající pořady v nejbližší době :(

Volbě vyhovují v nejbližší době tyto pořady

Zvolte si některý z výše uvedených typů pořadu ku snazšímu hledání jehly v kupce sena.

» «