Menu

GurmetLab (5/6)

10:40 - 11:05, sobota (6. červen)

ČT2

Za drůběž šťavnatou. Zábavný pořad. Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik - vědecká cooking show. Otázka suché drůbeže trápí lidstvo už příliš dlouho, nastal čas ji konečně vyřešit (25 min)

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři! Generační střet se v české společnosti vyostřuje v podobě vysušené slepice. Přitom každý, kdo ví, na co je v kuchyni sodík a na co chlor, má všechny zbraně nutné pro vítězství v boji za drůbež šťavnatou a voňavou. Kdo si pustí další díl GurmetLabu, zjistí, že omeleta do cirkusu nepatří a co všechno se dá nafukovat kompresorem.

Další informace: skryté titulky

Další díl: 11. červen, 21:00
GurmetLab (6/6)

Žádné odpovídající pořady v nejbližší době :(

Volbě vyhovují v nejbližší době tyto pořady

Zvolte si některý z výše uvedených typů pořadu ku snazšímu hledání jehly v kupce sena.

» «