Menu

Potrava duše & těla (17/20)

11:50 - 12:20, úterý (13. listopad)

ČT2

Dokument. Japonský způsob, jak pokrm vyšperkovat michelinskou hvězdičkou (30 min)

Japonský způsob, jak pokrm vyšperkovat michelinskou hvězdičkou. Francouzský cyklus ARTE "Cestující gurmán" je óda na malé restaurace, na kuchyni, která si na nic nehraje a kterou mají Japonci tak rádi. Kniha, jíž se v Japonsku prodalo více než půl milionů výtisků, se stala ve své zemi největším úspěchem Džiró Tanigučiho, jednoho z mistrů mangy a především jednoho z mála autorů, kteří dokázali prosadit tento žánr v Evropě.

Další informace: skryté titulky

Další díl: 20. listopad, 11:35
Potrava duše & těla (18/20)

Žádné odpovídající pořady v nejbližší době :(

Volbě vyhovují v nejbližší době tyto pořady

Zvolte si některý z výše uvedených typů pořadu ku snazšímu hledání jehly v kupce sena.

» «