Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Ach, ty vraždy!

  • Logo
  • 87 minut | seriál
  • Tajná mise docentky Rybkové. Krimiseriál ČR (2010). Svérázná advokátka na penzi se svým vnukem řeší nejeden spletitý kriminální případ. Tentokrát se vydává do sanatoria pro ženy s nadváhou, ve kterém se hned po jejím příjezdu stane vražda…. Scénář H. Pawlowská a Z. Zelenka. Kamera P. Berkovič.
    Pro nedělní letní večery jsme pro vás připravili sérii detektivních příběhů, které napsal scenárista a režisér Zdeněk Zelenka přímo na tělo vynikající české herečce Jiřině Bohdalové. Svérázná bývalá advokátka Květa Kalendová bude se svým vnukem, smůlou pronásledovaným kriminalistou Kamilem, vyšetřovat nejednu záhadnou vraždu... Tentokrát se vydává do atraktivního prostředí sanatoria pro ženy s nadváhou, aby si na vlastní oči a v převleku za obtloustlou docentku Rybkovou nenápadně prohlédla budoucí ženu svého vnuka Kamila. Tato dívka jménem Kristýna je dcerou majitele sanatoria, ve kterém se hned po příjezdu Kalendové stane vražda. A právě tento případ přijíždí vyšetřovat smůlou pronásledovaný kriminalista Kamil, který o přítomnosti své babičky v sanatoriu nemá pochopitelně ani ponětí... Vedle skvělé J. Bohdalové se můžete opět těšit na V. Jílka v roli jejího vnuka, dále např. na M. Frösslovou, J. Čenského, P. Kostku, J. Štěpničku či J. Schwarze.

    Režie:

    Z. Zelenka

    Hrají:

    J. Bohdalová, V. Jílek, M. Frösslová, J. Čenský, J. Schwarz, A. Šnirychová, H. Brabcová, J. Boušková, J. Smutná, J. Obermaierová, O. Brett, J. Sedláčková, P. Kostka, F. Blažek, J. Štěpnička, F. Němec, R. Štabrňák, Z. Dušek