Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Doktoři z Počátků (64)

  • Logo
  • 60 minut | seriál
  • Jarouškovi se stýská po Josefce, Ema ho uklidňuje pohádkou na dobrou noc. Druhý den Jarda po vzoru pohádkového Honzy zmizí "do světa". Když František po svém návratu zjistí, že Jára je pryč, obviní Emu, že ho vyštvala. Ondra si díky psychologickému testu ověří, že Petra u pěstounů trpěla. Potvrdí mu to i profesor Douba, kterého si pozval na konzultaci. Markétina reakce na Doubův návrh, aby si Petrušku osvojili, Ondru překvapí. David se věnuje Martiným dětem, užívá si obyčejné štěstí. Znenadání jej opět doběhne jeho minulost, tentokrát v podobě bývalého obchodního partnera. Marta pomůže Davidovi zbavit se nepříjemné návštěvy. Je to další krok k jejich vzájemnému sblížení. Iva tvrdí své klientce, že Macek je její nová ukrajinská uklízečka. To Macka naštve a odchází. Iva ví, že přestřelila, a doufá, že se Zdeněk vrátí domů. Ten se skutečně ráno objeví. Podnapilý a ve společnosti sličné Zuzanky tvrdí, že si sehnal novou práci. Iva s Blanche mu ale nevěří. Seriál z prostředí malebné české vesničky (2014).
    Výlety. Seriál ČR (2014). Jára se rozhodne jít do světa, jako hloupý Honza. Ondrovi se potvrdí podezření, že Petra v pěstounské rodině trpí. Marta s Davidem se po všech peripetiích konečně sbližují. Iva má podezření, že ji Zdeněk podvádí.

    Režie:

    L. Kodad

    Hrají:

    M. Stránský, V. Postránecký, L. Termerová, I. Janžurová, J. Dvořák, N. Konvalinková, M. Písařík, D. Prachař, J. Ježková, K. Podzimková, H. Pawlowská, S. Laurinová, M. Preiss, N. Boudová, M. Šimůnek, Z. Žák, V. Peterková