Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Doktoři z Počátků (65)

  • Logo
  • 80 minut | seriál
  • Ondřej jede podat oznámení o podezření na týrání svěřené osoby, nepočítá s tím, že pracovnice upozorní sociálku v místě bydliště Petřiných pěstounů. Večer Ondru překvapí Kohout a vyhrožuje mu. Ondra s Markétou ráno balí Petru do Klokánku, ale opět se objeví Kohout a v doprovodu policie Petru odvádí... Když se Filip, Bruno a Naty vrátí z přípravných přijímacích zkoušek, Emě je jasné, že Filip zkoušky neudělal. Poté, co se Emino podezření potvrdí, František začne hledat pro Filipa alternativní řešení jeho studií. Roman vydedukuje, že Rudovi chybí ženská, a tak společně s Mamuš nachystají neodolatelnou návnadu - sestřenici Žofku. Roman až po sérii nedorozumění zjistí, že Ruda má zájem o Evu. Eva je spokojená, že její plán, jak se dostat k ukradeným šperkům, vychází. Blanche zjistí, že za Mackem v době Iviny nepřítomnosti přijela Zuzanka. Iva spěchá domů, její žárlivost Macka potěší. Blanche dceři radí použít ženské zbraně. Iva matku tedy poslechne a Macek je v sedmém nebi... Seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora (2014).
    Nevítaná péče. Seriál ČR (2014). Ondra je odhodlaný bojovat o Petrušku s úředníky i pěstounskou rodinou. Filip pohoří na zkušebních přijímacích testech, František mu pomůže najít řešení. Roman si myslí, že Rudovi chybí ženská, netuší, že Ruda má zájem o Evu. Macek má radost, že Iva žárlí na Zuzanku.

    Režie:

    J. Rezková

    Hrají:

    M. Stránský, V. Postránecký, L. Termerová, I. Janžurová, J. Dvořák, N. Konvalinková, M. Písařík, D. Prachař, J. Ježková, K. Podzimková, H. Pawlowská, S. Laurinová, M. Preiss, N. Boudová, M. Šimůnek, Z. Žák, V. Peterková