Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Doktoři z Počátků (68)

  • Logo
  • 85 minut | seriál
  • Panenka má jít malému Ondráškovi za kmotra, je odhodlaný vyrobit svíčku ke křtinám z vlastního vosku. Že to nebude jednoduché, ovšem nepředpokládá. Jaroušek zapatlá Ondráškovu křestní košilku a Petruška to snahou o její záchranu ještě zhorší. Vypadá to, že křtiny jsou vážně ohrožené. Primář nabízí Otovi místo na prestižní soukromé klinice v zahraničí. Katy je naštvaná, že Ota nestihl její střelecký turnaj, ale Ota ji příjemně překvapí nabídkou odjet z Počátků do Švýcarska. Marta je po odjezdu Davida v depresi, Ondra má obavu, aby nezačala znovu pít, a povolává Milenu. Milena po příjezdu zjistí, že Marta má na pokoji prázdnou flašku. Lexa si ve své touze najít poklad pořídil hledačku kovů. Dědci jsou nešťastni, nacházejí jen spoustu odpadu. František poradí hledat u markant, což Rudu znejistí, a rozhodne se lup přemístit. Eva a Vašek mají strach, že jim Ruda se šperky zmizí. Vašek navrhne, aby Eva s Rudou strávila noc. Seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora (2014).
    Uzavírání kapitol. Seriál ČR (2014). Křtiny malého Ondráška jsou díky Járovi a Petrušce v ohrožení. Eva s Vaškem mají strach, že jim Ruda zmizí, Eva musí tasit ženské zbraně. Milena přijíždí za Martou, odhodlána pomoci jí z deprese z rozchodu s Davidem. Ota dostává nabídku odjet do Švýcarska.

    Režie:

    J. Rezková

    Hrají:

    M. Stránský, V. Postránecký, L. Termerová, I. Janžurová, J. Dvořák, N. Konvalinková, M. Písařík, D. Prachař, J. Ježková, K. Podzimková, H. Pawlowská, S. Laurinová, M. Preiss, N. Boudová, M. Šimůnek, Z. Žák, V. Peterková