Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Doktoři z Počátků (71)

  • Logo
  • 60 minut | seriál
  • V poslední chvíli. Seriál ČR (2014). Eva a Vašek se pokouší ukrást Rudův lup, který vesnice považuje za poklad. Stejný záměr má i Ruda. Ivu ničí, že je Macek doma nešťastný, je odhodlaná ho za každou cenu zaměstnat. Katy se rozchází s Otou.
    Eva s Vaškem zjistí, že nemají potřebné vybavení na otevření trezoru s "pokladem". Ruda je rychlejší. Sežene si kasařské náčiní a hodlá šperky ukrást. Vandě se v poslední chvíli podaří zabránit velké katastrofě. Za Josefkou přijede Jana a chce s mámou rozebírat dědictví v případě Panenkovy smrti. Josefka dceru vyhodí. Vztah Oty a Katy je na mrtvém bodě a oba to vědí. Katy se jede rozloučit s partou, která odjíždí na Zéland. Je to pro ni definitivní potvrzení, že v Počátkách nechce dál zůstat. Iva hledá možnost, jak najít práci svému manželovi tak, aby na to nepřišel. Když už je v koncích, objeví se nevšední řešení a Iva se jej rozhodne využít... Seriál z prostředí malebné české vesničky (2014).

    Režie:

    L. Kodad

    Hrají:

    M. Stránský, V. Postránecký, L. Termerová, I. Janžurová, J. Dvořák, N. Konvalinková, M. Písařík, D. Prachař, J. Ježková, K. Podzimková, H. Pawlowská, S. Laurinová, M. Preiss, N. Boudová, M. Šimůnek, Z. Žák, V. Peterková