Televizní programy

Datum

Centrum.cz

Dynastie Nováků (13/13)

  • Logo
  • 50 minut | seriál
  • Tajná svatba. TV seriál ČR (1982). Některá překvapení jsou nečekaná, ale nakonec se všechno v dobré obrátí! Závěrečný díl komediálního televizního seriálu o jedné železničářské rodině. Scénář F. Vlček a V. P. Borovička. Kamera S. Rašilov.
    Babička Kohoutková a Jan Novák se dohodnou na tajné a tiché svatbě v Hořovicích. Jediný, komu se Jan svěří, je jeho syn Martin. Babička Kohoutková zatím chystá pro Jana velké překvapení - prodává svůj domek v Hořovicích a výměnou získává byt v Praze. Navíc kupuje auto. Otec Jan se rozhodne, že se do Hořovic přestěhuje ještě před svatbou. Neviděn tam zastihne svou nastávající, jak vychází z domku s cizím mužem a odjíždí s ním autem. A jde ukvapeně odvolat svatbu. Situaci jde zjistit děda Max zase jednou jako pojišťovací brigádník. Zjistí, že ten cizí muž je novým majitelem domku a právě se do něj stěhuje. Otec Jan našel svoji nastávající v novém bytě v Praze s vyhlídkou na nádraží. A vzápětí se v hořovickém zámku koná "tajná svatba" za účasti celé rodiny a všech spolupracovníků.

    Režie:

    I. Novák

    Hrají:

    R. Brzobohatý, J. Kemr, J. Hanzlík, H. Maciuchová, O. Kaiser, K. Macháčková, O. Vízner, K. Slunéčková, J. Somr, P. Nárožný, J. Lábus, J. Ptáčník, P. Skarke