Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo
    Program logo

    Gangsteři

  • Logo
  • 98 minut | film
  • Akční film USA (2010). Po úspěšné sérii geniálně naplánovaných bankovních loupeží se tým profesionálních zlodějů chystá na svůj poslední životní kšeft za 25 milionů dolarů. Vše, co jim stojí v cestě, je policajt pevně odhodlaný případ vyřešit a nechvalně proslulou partičku gansterů dostat.
    Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta.

    Režie:

    J. Luessenhop

    Hrají:

    M. Dillon, P. Walker, I. Elba, J. Hernandez, M. Ealy, H. Christensen, Z. Saldanaová, J. Schaech, S. Harris, M. Jean-Baptisteová, G. Emery