Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo

    Kriminálka Anděl II (2)

  • Logo
  • 70 minut | seriál
  • Lidská skládačka. Krimiseriál ČR (2010). Části mužského těla, které byly nalezeny na různých místech Prahy, zavedly detektivy do azylového domu plného žen, jež by si rády vyřídily účty s bývalými partnery, kteří jim ztrpčují život. Vraždila některá z nich? Nebo části lidské skládačky patří jinému zámožnému muži, jenž opustil manželku bez rozloučení?
    Na skládce komunálního odpadu je nalezena lidská ruka. Je jasné, že nejde jen o nehodu. Kdosi odsekl s odbornou erudicí konce prstů neznámého, aby nebylo možné ho identifikovat podle otisků prstů. Policie hledá mezi pohřešovanými, ale těch, kteří by připadali v úvahu jako možná oběť, je hned několik. Kriminalisté se vydají po jejich stopách. Skupina žen v azylovém domě představuje klubko hořkých osudů, u nichž by se nikdo nedivil, kdyby vyústily ve mstu za ponížení a domácí násilí. Nebo patří nalezená ruka zámožnému muži, jehož manželka nedokáže vysvětlit, kam její manžel před třemi nedělemi zmizel? Hádanku vyřeší nejen nález další části těla, ale i zjištění, že jeden ze svědků našel jednoduchý způsob, jak policii vodit za nos. A nebýt náhody a schopnosti kriminalistů kombinovat zdánlivě nesouvisející indicie, nepodařilo by se tento drastický zločin odhalit vůbec. Český kriminální seriál z prostředí Prahy.

    Režie:

    D. Wlodarczyk

    Hrají:

    M. Stropnický, D. Švehlík, M. Taclík, H. Dvořáková, M. Novotný, L. Frej, M. Mejzlík, P. Tomicová, P. Hřebíčková, K. Cibulková, H. Igonda-Ševčíková, M. Holubcová, L. Krobotová, A. Elsnerová