Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo
    Program logo

    Kukačky 2 (3/13)

  • Logo
  • 52 minut | seriál
  • Seriál. Rodiny bydlí pohromadě. Co se stane, když se Karel dozví, že Davidovi hrozí osm let vězení? O osudech rodin vyměněných dětí. Scénář J. Coufal. Kamera J. Hubač.
    Martin (M. Adamczyk) s Rudolfem (L. Veselý) stěhují nábytek do Davidova (M. Isteník) domu. Při té příležitosti Martin Karlovi (D. Novotný) řekne, že chce dům koupit, aby se tu s Terezou (M. Dancingerová) necítili jako na návštěvě. S něčím takovým Karel ale rozhodně nesouhlasí. Dům patřil vždycky Holcům a tak to taky zůstane. David je ale rozhodně proti, chce stůj co stůj přispět k odčinění své viny. Karel ale odmítá, že by se David vážně provinil, jednal přece z dobré vůle, byl to jen zkrat s nešťastnými důsledky. Za všech okolností stojí na straně svého bratra, jako jediný ale netuší, jak vážné je ve skutečnosti vznesené obvinění a co Davidovi reálně hrozí.

    Režie:

    B. Arichtev

    Hrají:

    S. Remundová, D. Novotný, M. Dancingerová, M. Adamczyk, T. Schaefer, V. Sekanina, L. Veselý, M. Isteník, D. Barešová, D. Pavlovičová, A. Ernest, E. Hacurová, J. Dolanský, V. Freimanová, J. Štrébl