Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Pojišťovna štěstí II (25)

  • Logo
  • 75 minut | seriál
  • Flirt. Seriál ČR (2006). Dagmar utíká před starou i novou láskou. I s Karolínou se vydá na výlet do neznáma. Velký televizní román.
    Dagmar přesvědčuje sama sebe, že žádného muže už k životu nepotřebuje, a soběstačnost si chce dokázat několikadenním výletem s Karolínou. Odmítá Jiřího Vráže, který se kvůli ní rozešel s dlouholetou přítelkyní, nepochodí u ní ani Jiří Krása, jenž ji chtěl po rozchodu s Claire pozvat na večeři. Stejně odmítavý postoj k mužům má Andrea, která od bývalého přítele Davida nechce přijmout finanční zajištění pro syna. A zdá se, že milostná smůla se lepí na paty i Karlu Krausovi. Po letech oddaného přátelství a vědomí, že ho s Marií poutá víc než kamarádství, nepřijme žena jeho nabídku ke společnému soužití v pražském bytě. Zatímco Tomáš s Annou se vracejí z krátké svatební cesty, Dagmar konečně odjíždí na výlet s Karolínou. Se spacákem, stanem a kempingovým nábytkem. Nic však nedopadne tak, jak mělo, a ženy provází na každém kroku smůla. Naštěstí je blízko zámek Grácie a v něm Jiří Krása, ochotný pomoci….

    Režie:

    J. Adamec

    Hrají:

    K. Brožová, M. Etzler, A. Antalová, N. Štíbrová, V. Kotek, J. Jirásková, J. Bohdalová, J. Hanzlík, M. Ochotská, P. Nárožný, J. Čenský, I. Bareš, J. Šťastný, T. Kostková, M. Kvasničková, M. Pokorná, J. Wohanka, Z. Žák