Televizní programy

Datum

Centrum.cz

Pojišťovna štěstí V (8)

  • Logo
  • 55 minut | seriál
  • Do konce života. Seriál ČR (2009). Pojistili si štěstí láskou. Ale život si s nimi zahrává. Paní Kekulová a české železnice zažijí velkou a upřímnou žádost o ruku. Jolana odjíždí na dovolenou, aby zjistila závažnou věc.
    Jolaně hrozí vyhazov z První rodinné pojišťovny. Tomáš jej bleskově zažehná. Když ho Jolana požádá o dovolenou, má tušení, že se chce pokusit dát svoji rodinu opět dohromady. A to se také stane, i přesto, že Jolana zjistí závažnou skutečnost o svém zdravotním stavu. Klára žije pod jednou střechou s těhotnou milenkou svého muže a snaží se zachovat si zdravý rozum. Její matka se jí to snaží ulehčit, ale daří se jí spíš opak. Paní Kekulová by se nikdy nenadála, že ji hrobník tak zvláštním způsobem požádá o ruku. I Kateřina bude bojovat za svoje srdeční záležitosti – a jako munici použije buřty.

    Režie:

    J. Adamec

    Hrají:

    M. Etzler, J. Schneiderová, K. Winterová, K. Brožová, J. Dvořák, P. Nárožný, J. Bohdalová, J. Jirásková, V. Kotek, N. Štíbrová, I. Bareš, L. Trojan, T. Medvecká, K. Špráchalová, M. Štěpánek, K. Nohýnek