Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Pojišťovna štěstí V (6)

  • Logo
  • 55 minut | seriál
  • Paříž. Seriál ČR (2009). Pojistili si štěstí láskou. Ale život si s nimi zahrává. Paříž je město milenců a přesně tam by rád Tomáš s Jolanou. Všechno by se mohlo podařit, nebýt jedné malé fotografie. A Tomáš musí bojovat o Václavův život.
    Zpřetrhá život krásné sny o Paříži? Tomášův sok je mnohem silnější, než se prve zdálo, i když se sám dostává na hranici smrti. Dozvěděl se totiž pravý stav věcí. Jolana bude při manželovi stát o to víc, když se dozví o Tomášově selhání. Na Grácii tajně přichází nevítaný host – Franci. Dagmar ho však odhalí. Opravdu bude schopná Franciho udat, nebo se všechno vyřeší ještě úplně jinak? Jakub má strach o matku a nechuť sbližovat se s novou, půvabnou sekretářkou v pojišťovně. Zdá se, že láska je však silnější. Na to přichází v řeznictví i Harry. A vůbec mu nevadí, že při tom přišel o počítač. Rodinná situace u Kláry se vyhrocuje, a tak její matka bere věci pevně do svých rukou. Otovy svršky končí pod oknem na ulici.

    Režie:

    J. Adamec

    Hrají:

    M. Etzler, J. Schneiderová, K. Winterová, K. Brožová, J. Dvořák, P. Nárožný, J. Bohdalová, J. Jirásková, V. Kotek, N. Štíbrová, I. Bareš, L. Trojan, J. Šťastný, M. Štěpánek, T. Medvecká