Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo

Temný Kraj (6)

  • Logo
  • 63 minut | seriál
  • Petr Kraj je spolu s kolegy z oddělení vražd a s policisty z okresního oddělení na stopě maskovanému pachateli sériových vražd. I přes svůj vážný zdravotní stav a nemilosrdně utíkající čas má kupodivu po dlouhé době pocit, že začal konečně naplno žít. Pátrání po vrahovi a jeho zdánlivě nesouvisející výběr obětí kriminalisty zavádí ke starému případu hudebníka kdysi souzeného za vraždu. Vyšetřování postupně odhaluje, jak tenká hranice může být mezi vírou a zvrhlým fanatismem podníceným labilní psychikou a zhrzeným nepochopením. Kdo další ještě tají svůj hřích a skrývá se za masku přetvářky? Přistoupí Petr na riskantní operaci, která ho může nejen zachránit ale i zabít?
    Hříšníci 2/2. Krimiseriál ČR (2016). Petr Kraj je spolu s kolegy z oddělení vražd a s policisty z okresního oddělení na stopě maskovanému pachateli sériových vražd. I přes svůj vážný zdravotní stav a nemilosrdně utíkající čas má kupodivu po dlouhé době pocit, že začal konečně naplno žít. Pátrání po vrahovi a jeho zdánlivě nesouvisející výběr obětí kriminalisty ho zavádí ke starému případu hudebníka, kdysi souzeného za vraždu. Vyšetřování postupně odhaluje, jak tenká hranice může být mezi vírou a zvrhlým fanatismem podníceným labilní psychikou a zhrzeným nepochopením. Kdo další ještě tají svůj hřích a skrývá se za masku přetvářky? Přistoupí Petr na riskantní operaci, která ho může nejen zachránit, ale i zabít?

    Režie:

    J. Bártů

    Hrají:

    L. Vaculík, K. Nováková, J. Teplý, K. Zima, M. Trnavský, S. Rašilov, T. Kostková, J. Novotný, Z. Studenková, R. Nebřenský, R. Přibil, J. Vejdělek, V. N. Bárta, J. Žáček, I. Devátá, K. Sedlárová, J. Zapletal, J. Kubánik, J. Hána, V. Macková, pes Tobiáš