Televizní programy

Datum

Centrum.cz

Temný Kraj II (14)

  • Logo
  • 60 minut | seriál
  • Odborník na sériové vraždy Petr Kraj sice objasnil vraždu Ulricha, ale odhalením skutečného pachatele může všem kolem sebe spíš ublížit než prospět. Čas je nemilosrdná bestie a Marie potvrdí tajemství jejich společné minulosti. Vražda motorkáře a svědectví napadeného cizince nasměruje pátrání k dvojici romských překupníků. Kriminalisté nutně potřebují Petrovu radu, protože temný kraj v mozku vrahů předurčuje k zločinu a sériová vražedkyně i přes honičku na motorkách stále uniká. V nebezpečí se ocitá i nový hejtman a zachránit ho může pouze jeho nenáviděný sok. I konec častokrát znamená nový začátek... Zvítězí zákon nebo zdravý rozum? Komu se obrátí život naruby?
    Bestie 2/2. Krimiseriál ČR (2019). Odborník na sériové vraždy Petr Kraj sice objasnil vraždu Ulricha, ale odhalením skutečného pachatele může všem kolem sebe spíš ublížit než prospět. Čas je nemilosrdná bestie a Marie potvrdí tajemství jejich společné minulosti. Vražda motorkáře a svědectví napadeného cizince nasměruje pátrání k dvojici romských překupníků. Kriminalisté nutně potřebují Petrovu radu, protože temný kraj v mozku vrahů předurčuje k zločinu a sériová vražedkyně i přes honičku na motorkách stále uniká. V nebezpečí se ocitá i nový hejtman a zachránit ho může pouze jeho nenáviděný sok. I konec častokrát znamená nový začátek... Zvítězí zákon, nebo zdravý rozum? Komu se obrátí život naruby?

    Režie:

    J. Bártů

    Hrají:

    L. Vaculík, K. Nováková-Badinková, J. Teplý, K. Zima, M. Trnavský, S. Rašilov, T. Kostková, J. Novotný, Z. Studenková, R. Nebřenský, K. Halbich, D. Suchařípa, L. Kunz, Z. Kajnarová, K. Špráchalová, V. Čermák Macková, J. Kubánik, M. Havelka, pes Tobiáš