Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo

V. I. P. vraždy II (5)

  • Logo
  • 59 minut | seriál
  • Náruživá spisovatelka erotických románů je nalezená uškrcená v parku a podezření padá na bezpočet jejích nažhavených milenců, ale také na jejího ušlápnutého manžela a slavnou tchýni, vyhlášenou odbornici na šlechtění růží a květin. Klaudie je zpět v týmu a opět se spolu s detektivy horlivě pouští do objasňování zločinu, což se ani trochu nelíbí šéfovi kriminálky Sochorovi a jeho chování znepokojivě nahrává podezření o jeho napojení na podsvětí. Vyšetřování komplikovaného případu policii vede přes stránky erotikou nabitých románů, záplavy romantických květin až k rozpálené výhni kovárny a je jen otázkou času, kdy zrzavý pachatel znovu zaútočí. Kdo nebude mít tentokrát na růžích ustláno a kdo by měl trochu uklidnit svou matku? Dokáží kriminalisté před Klaudií utajit skutečné důvody, proč ji zvou k případům? Čeho byla Klaudie svědkyně, co všechno ví a pro koho je tak moc důležitá?
    Bez špetky romantiky. Detektivní seriál ČR (2017). Náruživá spisovatelka erotických románů je nalezena uškrcená v parku a podezření padá na bezpočet jejích nažhavených milenců, ale také na jejího ušlápnutého manžela a slavnou tchyni, vyhlášenou odbornici na šlechtění růží a květin. Klaudie je zpět v týmu a opět se spolu s detektivy horlivě pouští do objasňování zločinu, což se ani trochu nelíbí šéfovi kriminálky Sochorovi a jeho chování znepokojivě nahrává podezření o jeho napojení na podsvětí. Vyšetřování komplikovaného případu policii vede přes stránky erotikou nabitých románů, záplavy romantických květin až k rozpálené výhni kovárny a je jen otázkou času, kdy zrzavý pachatel znovu zaútočí. Kdo nebude mít tentokrát na růžích ustláno a kdo by měl trochu uklidnit svou matku? Dokážou kriminalisté před Klaudií utajit skutečné důvody, proč ji zvou k případům? Čeho byla Klaudie svědkyně, co všechno ví a pro koho je tak moc důležitá?

    Režie:

    J. Bártů

    Hrají:

    S. Norisová, P. Děrgel, J. Dvořák, M. Vladyka, J. Révai, M. Myšička, J. Hána, J. Stryková, D. Morávková, J. Škvrna, M. Steinmasslová, J. Sedláčková, T. Měcháček, R. Zach