Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Zoo (30)

  • Logo
  • 60 minut | seriál
  • Sid je svědkyní nečekaného agresivního výpadu Haďáka vůči cizí ženě přímo v pavilonu plazů. Se situací ho konfrontuje, ale Haďák není ochotný jí něco vysvětlovat. Nakonec se ukáže, že jde o úřednici z ministerstva, která má něco společného s úmrtím Haďákových rodičů. Po incidentu se Haďák k Sid chová odměřeně až nepřátelsky, Hruška se mu snaží promluvit do duše. Albert se stále snaží upoutat pozornost Sid a nedaří se mu to, nakonec nerad přistoupí na její návrh, že zůstanou přáteli. Sid stále řeší problém s nedostatkem peněz, navíc dluží i Edovi. Eduard je ale, co se týče financí, neoblomný. Marek se poprvé potkává s Adélkou. Brázda se rozhodne vytáhnout proti Roklové těžký kalibr a chce ji ničit přes její rodinu. K Markovi do baru pošle kontrolu. Adéla Marka varuje. Kontrola i díky výpomoci ostatních členů rodiny dopadne dobře. Nakonec ale Karel Rokl dostane ve škole výpověď kvůli falešnému obvinění. Eliška shání pro svoje kluky vytoužený dárek – herní konzoli. Ti se ale rozhodnou obstarat si ji sami a zkusí ji ukrást. Majitel obchodu hledá Elišku, do cesty se mu ale připlete Kajnar, vydává se za otce Mikyho a Matyho a s okradeným majitelem obchodu udělá neobvyklou dohodu.
    Duet. Rodinný seriál ČR (2021). Sid je svědkyní agresivního výpadu Haďáka vůči cizí ženě, ten ale nechce nic vysvětlovat. Albert se o Sid stále neúspěšně pokouší, Sid má problémy s nedostatkem peněz. Brázda se rozhodne ničit Roklovou přes její rodinu. Eliška shání pro kluky vytoužený dárek. Petr se vypraví za Alex do dětského domova.

    Režie:

    L. Kodad

    Hrají:

    M. Pecháčková, E. Burešová, V. Freimanová, Š. Benoni, P. Nečas, D. Gránský, R. Urban, M. Petřeková, Š. Bilina, L. Polišenská, J. Vápeník