Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Zoo (69)

  • Logo
  • 62 minut | seriál
  • Haďáka osloví jeho známý, který se chystá do Amazonie, jestli nechce jet Haďák s ním. Haďáka ale napadne, že je to nějaká lest od Sidonie, aby ho dostala co nejdál od Sid, a asi nepojede. Ještě se radí s Hruškou. Sid konfrontuje babičku a Haďák známého, aby se zjistilo, že expedice je skutečná a Sidonie v ní nijak nefiguruje. Na jednu stranu se Sid uleví, na druhou stranu se bojí, že Haďák odletí. A taky že ano, jen ještě předtím udělá Sid překvapivý návrh. Albert stále bojuje s Brázdou. Ten mu připraví pár vtípků, některé dost nepříjemné, a tak se nemůže divit, že na něho Albert poštve policejní vyšetřování. Před průšvihem zachrání Brázdu Monika, to se ale Albertovi moc nelíbí. Franta Kolman je stále v nejistotě, jestli netrpí halucinacemi, dvojčata se mu promenují před očima jako na běžícím pásu, a tak na sebe doporučení k návštěvě psychiatra nenechá dlouho čekat. Tentokrát přijde od Anežky. Franta je ale odhodlaný svou duševní indispozici překonat vlastními silami. Roklovi si stále dělají starosti o Vojtu a Matěje. Vojta spává v baru a o Matěje nejeví příliš zájem, i když jej slovně proklamuje. Poté, co se u Matěje najdou podezřelé prášky, sáhne Rokl s Markem k diskutabilní, avšak potřebné osobní prohlídce Vojtových věcí. Také Adélka přináší důležité svědectví a vše nasvědčuje tomu, že se Vojta snaží pomoci si ve svém žalu drogami. Práce s Polákovými nejde podle plánu. Charlie je nervózní, ale Izy ho ujišťuje, že má situaci pod kontrolou. Albert na ni jako na domnělou Tes hraje zamilovaného, Izy mu na to neskočí a chce mu dát malou lekci.
    Hurá do Amazonie! Rodinný seriál ČR (2022). Haďák dostane nabídku na výpravu do Amazonie. Albert je terčem Brázdových vtípků. Kolman má pochyby o svém duševním zdraví. Roklovi si dělají starosti o Vojtu. Zahání svůj žal drogami? Hrají M. Pecháčková, Š. Bilina, V. Freimanová, M. Tomešová, Š. Benoni, M. Němec, M. Novotný, P. Nečas, P. Tomicová, G. Maiello a další.

    Režie:

    J. Rezková

    Hrají:

    M. Pecháčková, Š. Bilina, V. Freimanová, M. Tomešová, Š. Benoni, M. Němec, M. Novotný, P. Nečas, P. Tomicová, G. Maiello