Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Doktoři z Počátků (70)

  • Logo
  • 85 minut | seriál
  • Skutečný poklad. Seriál ČR (2014). Otovi je jasné, že bude muset v Počátkách zůstat, protože zdravotní stav Panenky se nezlepšuje. Vandino podezření ohledně Vaška a Evy roste, tentokrát se rozhodne svému bratrovi pomoci. Milena a Marek se pokouší tajně zachránit vztah Marty a Davida. David jejich plán prokoukne.
    Josefku nejistota ohledně Panenkova zdravotního stavu ničí. Ota tvrdí Katy, že odjezd do Švýcarska se nekoná a že musí kvůli Panenkovi v Počátkách zůstat. Josefka se v kůlně uzavírá do sebe. Vandino podezření ohledně Vaška a Evy roste, má strach, že se Ruda dostane do problémů. Navede dědky, aby hledali poklad na místě, kde si Ruda zakopal svůj lup. Vesnice slaví nalezení "pokladu". Milena se v Praze sejde s Davidem. Ten ale brzy zjistí, že přijela kvůli Martě, a posílá ji pryč. Milena se nevzdává a navede Marka, aby se u Davida ucházel o místo kuchaře. Seriál z prostředí malebné české vesničky (2014).

    Režie:

    J. Rezková

    Hrají:

    M. Stránský, V. Postránecký, L. Termerová, I. Janžurová, J. Dvořák, N. Konvalinková, M. Písařík, D. Prachař, J. Ježková, K. Podzimková, H. Pawlowská, S. Laurinová, M. Preiss, N. Boudová, M. Šimůnek, Z. Žák, V. Peterková