Televizní programy

Datum

Centrum.cz

Případ dvou sester

  • Logo
  • 76 minut | film
  • Krimidrama ČR (2019). Malíř Horác a kapitán Vašátko v detektivním filmu podle knižního bestselleru Hany Proškové Druhá tvář osudu. Kdo zabil mladou ženu, kterou všichni obdivovali? Scénář J. Knitlová. Kamera D. Ployhar.
    Další díl volného cyklu detektivek renomované autorky Hany Proškové, tentokrát podle knižního bestselleru Druhá tvář osudu. Známé duo - kapitán kriminální policie Vašátko (V. Preiss) a malíř, bohém a detektiv amatér Horác (D. Matásek) – bude pátrat po vrahovi emancipované mladé ženy Daniely Jáskové (G. Míčová), jež s přehledem odváděla ve své firmě perfektní práci a také tak střídala milence. Když je nalezena uškrcená ve svém bytě, Vašátkův tým se dá do vyšetřování. Do hledáčku jim padne i sestra zavražděné Alena Kášová, která neměla Danielu příliš v lásce a které vadilo, že si každého muže dokáže získat na svou stranu. Podezření se nevyhne ani Alenin exmanžel, sochař Káš (K. Dobrý), kterého zná Horác již od studií na akademii.

    Režie:

    L. Bělohradská

    Hrají:

    D. Matásek, V. Preiss, J. Dulava, V. Polívka, G. Míčová, K. Dobrý, K. Trnková, J. Vlasák, I. Orozovič, J. Štěpnička, M. Preissová, I. Uhlířová, E. Salzmannová