Televizní programy

Datum

Centrum.cz
Program logo
Program logo

Zoo (42)

  • Logo
  • 62 minut | seriál
  • Sid volá Eduard, ta s ním nechce moc mluvit, protože čeká výčitky kvůli jeho vyhazovu z firmy. Eduard je ale smířlivý a ve skutečnosti mu nastalá situace vyhovuje. Má najednou spoustu volného času a najde v tom zalíbení. Firmu řídí Sidonie s Alicí, ale zdaleka nejde vše tak hladce, jak si Sidonie představovala. Alici dělá starosti, že jsou Sidonie a Eduard na nože, a prosí Sid, aby jí pomohla s jejich usmířením. Ta souhlasí a vše domluví tak, aby se všichni spolu potkali. Plánované usmíření ale tak úplně nedopadne, protože se Sidonie dozví, že Eduard přijal místo obchodního ředitele u jednoho jejich klienta. Sandra Smíšková se snaží zvrátit Stánino rozhodnutí ohledně Vladimíra a použije k tomu její telefon, když Vladimír náhodou volá. Za Daňhelem přijde na pracoviště exekutor a obviňuje ho z nesplácení dluhu. Daňhel se brání, ale kolegům je to divné a začnou zjišťovat, jak se věci mají. Vyjde najevo, že dluhy nadělala Daňhelova matka a on je nemá z čeho zaplatit. Stáňa chce požádat o pomoc Vladimíra, ale ten už má „tahání peněz“ plné zuby. Zvlášť když vyjde najevo Sandřina lež. Nicméně předem poslaných sto tisíc Stáně nechává „na rozloučenou“ a Sandra se Stáňou tak pomohou vyřešit Daňhelovy potíže. Marek nespal doma, celou noc přemýšlel, jak naložit s nevěrnou Mínou. U Viky doma dojde ke konfrontaci mezi Viky a Mínou, ze které so Viky mylně dovodí, že se Marek s Mínou rozejde. Ten to ale v plánu nemá. Viky se snaží přimět Mínu, aby se s Markem rozešla ona. Chvíli to vypadá, že to tak opravdu dopadne. Mína bere Macháčka do baru k Markovi, ten nevěří vlastním očím. Jenže v baru se přímo v Markově přítomnosti rozejde s Macháčkem a Marka prosí o odpuštění. Marek ruší Viky vystupování v baru a hledá novou zpěvačku. Nechce se s ní už vůbec vídat, Viky je zdrcená. Ke Křížům přijíždí na návštěvu Danuše. Nikdo však neví, že je to na výzvu Liškové, které se nepozdává Markétina strategie dívky v nesnázích. Danuše domlouvá prohlídku svým známým lékařem, který dospěje k závěru, že Markéta je zdravá jako rybička a není tak důvod, aby u Petra déle setrvávala. Danuše se snaží dohlédnout na to, aby se Markéta s Petrem už večer nepotkala. Ale protože odjíždí s dětmi pryč, Markéta toho využije, pod morbidní záminkou přivolá Petra rychle domů a je jasné, že se ho pokusí svést.
    Dárek na rozloučenou. Rodinný seriál ČR (2022). Eduard si užívá neplánované volno. Alice prosí Sid, aby jí pomohla Eduarda se Sidonií usmířit. Daňhel má potíže s dluhem. Stáňa ruší zasnoubení. Marek odpouští Míně. Markéta je rozhodnutá získat Petra zpátky.

    Režie:

    J. Polišenský

    Hrají:

    M. Pecháčková, E. Burešová, V. Freimanová, Š. Benoni, N. Halouzková, B. Klepl, R. Urban, M. Petřeková, V. Hybnerová, S. Laurinová, M. Taclík